aluplast на Viknar’off Best 2017

2-го грудня відбулося яскрава та незабутня подія яку відвідали кращі представники віконного ринку з усієї України, щоб підвести підсумки року, що минає і відмінно провести час на церемонії «Viknar'off Best 2017». Компанія aluplast взяла безпосередню участь в організації даного заходу, основною тематикою якого був «Королівський бал». Усі гості з радістю взяли участь і підібрали вбрання відповідно до дрес-коду.
  Важливою частиною заходу стало привітання голови компанії Viknar'off. Директор aluplast Україна - Валерій Лихвар урочисто вручив нагороду та висловив подякував за ефективну співпрацю. Також Валерій Лихвар привітав найуспішніших дилерів, які реалізували найбільшу кількість продукції aluplast, і вручив їм цінні призи, нагороди та грамоти.
  Але найочікуванішим моментом вечора був розіграш, призом в якому був не просто автомобіль, а міні-офіс на колесах, який оснащений усіма зразками інноваційних віконних систем. Щасливчиком став Могіш Роман, дилер із Закарпаття, ми щиро вітаємо його з перемогою і бажаємо високих продажів і великого прибутку.
  Решта гостей зарядилися позитивними емоціями, яких вистачить на весь наступний рік, щоб продовжувати встановлювати якісні металопластикові вікна в українські оселі.