energeto® neo

Design meets Technology - energeto® neo, het raam voor ieder huis!

nadat de beurs in januari moest worden verschoven, verheugen wij ons erop, dat we er eind augustus op de Polyclose in Gent bij zullen zijn en u ons nieuwe systeemplatform energeto neo® kunnen voorstellen.

Met energeto® is het ons gelukt, onze geavanceerde technieken zoals bonding inside of powerdur inside te combineren met een tijdloos design: duidelijke structuren, een eenvoudige vorm, hulpbronnenbesparend en een hoge compatibiliteit onderscheiden het nieuwe systeemplatform.

IDEAL neo
IDEAL neo

"De slanke aanzichten en het rechtlijnige design worden door de klanten erg goed ontvangen. Door de hoge compatibiliteit van het systeem en de oppervlakken aludec en woodec hebben we veel mogelijkheden, mooie, individuele en efficiënte ramen te bouwen",

meldt pilotklant Michael Hennig, directeur van Hennig Haus GmbH.

Zonder bijzondere inspanning, dekt aluplast met energeto® neo een breed spectrum af en maakt het voor het eerst mogelijk, object- en een architectenvenster op één platform te bouwen.

Laat u inspireren door energeto® neo!

Wij kijken ernaar uit, u in de periode van 17. Jan - 19. Jan 2024 te mogen begroeten op de Polyclose. "De vele persoonlijke, constructieve gesprekken met klanten en partners uit de hele wereld zijn voor ons heel belangrijk. Niets is meer verhelderend dan het persoonlijke contact en directe feedback", licht aluplast-verkoopmanager Oliver Schweitzer toe.

Uw deelname aan de beurs is voor u gratis. U hoeft u slechts voor uw bezoek onder www.polyclose.be aan te melden.
U vindt ons in hal 1 op stand 1100.

We kijken uit naar uw bezoek!

Registratie Polyclose 2024

Of ze registreren zich rechtstreeks op de Polyclose-website en krijgen daar hun ticket
https://polyclose.be/nl/uitnodigingsaanvraag-bezoekers

Datenschutzhinweis

Diese Webseite nutzt Cookies und externe Komponenten, welche dazu genutzt werden können, Daten über Ihr Verhalten zu sammeln. Datenschutzinformationen