Qualität. Für Neubau und Renovierung.

Cilësi.

Për ndërtesa të reja dhe renovim.

Siguria dhe mbrojte nga thyerjet

Sipas statistikave te policise thyrja dhe hapja e dhunshme e kornizave eshte menyra me e shpesht qe perdoren nga hajdutet.  Mbrohuni me dritare te plastikes nga vizitore te padeshirueshem.

Kualiteti i nje dritare ne lidhje me thyerjet eshte perpunimi i nje dritare, bashkimi i profilit, xhamit dhe mekanizmit.


 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt