Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Dere e hyrjes 85mm


Haustür 85mmzoom

Me sistemin e ri te dyrve te ALUPLASTit ju jeni në anën e sigurt, duke kombinuar estetikën me mbrojten ndaj zhurmës0, moti dhe vjedhjeve ...

 

Perparesit e juaja

  • Pjese të madhe e çelikut për stabilitet të lartë me opsionin për te perdorur edhe shkumën ( teknologjinë më shkumë brenda- foam inside
  • Fuqi e mbushjes me xham deri ne 50 mm
  • Izolim perfekt deri ne  Uf -Wert von 1,2W/m²K
  • Nje dukje filigrane me nje gjeersi te krahut minimale vetem 116 mm
  • Nje konzept i perkryer i gominave (dihtungave) duke perdorur nje gomin te re ne kornize si dhe ne pfosten
  • innovative Beschlagsnut für 16 mm und 24 mm Flachstulpausführungen
  • das Anschlagdichtungssystem ermöglicht einen Einsatz massiver und robuster Schließleisten
  • Perdorimi i Glassleisne ne krah dhe kornize jane te mundur
  • Seitenteile der Haustür sind als Festelement ebenfalls einfach zu fertigen


 

 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net