Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative.

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.

Dyer te hyrjes IDEAL 4000 dhe IDEAL 2000


Haustür IDEAL zoom

Së bashku me ndarjen e termike te BODENSCHWELLE dhe përdorimin e një çeliku të veçantë mund te arrihet një izolim i perkryer vlerat me te mira te statistikave.

Sistemet e dyerve te ALUPLASTit ofrojne kualitetin me te mire me nje qendrueshmeri te gjate si dhe mbron nga mysafiret e paftuar.

 

Përfitimet tuaja

  •  Perdorimi i gominave ne mrendesi si dhe nga jashte mundeson nje izolim edhe me te mire.
  • thermish getrennte Haustürschwelle
  • Saldimi i kendeve garanton nje stabilitet edhe me te larte.
  • Mbrojtje optimale nga standardi i kualitetit dhe sigurise.
  • Perdorimi i pajisjeve te sigurise garanton mbrojtje nga vjedhjet.
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net