Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative.

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.

.

Dyer rrëshqitese 70 mm

 

Gjenerata e re te dyerve rreshqitese te aluplastit bind me permbajtjen e saj filigrante dhe solide, me linja te drejta Classic-line-Designe. Sikur se ndarja termike e podit te aluminit si dhe ndrja termike e kornizes kujdesen per nje izolim te perkryer.

Me nje veshje alumini, qe vendoset nga jashte shendrrohet dera rreshqitese ne nje veper arti per te gjithe fasaden.


Hebeschiebetür 70zoom
Hebeschiebetür 70
aluskin classiczoom
aluskin classic
Zargenarmierungzoom
Zargenarmierung
 

Përfitimet tuaja

  • Stabilitet shume te larte permes nje konstrukcioni te perkryer
  • Nje ndarje termike e aluminit nga toka per nje izolim edhe me te mire
  • Thellësia e 70 mm për izolim të shkëlqyer
  • Me nje estetike kendore Classic-Line Designe
  • Mund te perdoret edhe me nje xham te trefisht
  • Plotësim edhe nga veshja alumini e mundur
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net