Die Zukunft des Fensters. energeto®

E ardhmja e dritares.

Izolim i perkryer, pa plumb, plotësisht të riciklueshme, me estetike.

energeto®

energeto® 8000

85mm thellësi


energeto 8000zoom

energeto® 8000 me 85 mm thellësi strukturore është projektuar për segmentin e ri të ndërtimit dhe të bind me vlerat më të mira termoizoluese.

85 mm Sistemi është ne dispozicion te nje dizajn klasik dhe improsionon me linjat e s saja te drejta. Gjithashtu ai ka arritur një vlerë të paparë Uf prej 0.94 W / m² K .

 

Përfitimet tuaja

  • Uf = 0.94 W / m² K , ndërsa me një xham te trefisht eshte edhe e realizueshme deri ne 0,79 W/m²K
  • Keto vlera perfekte i arrin ne nje ane me lidhjen e xhamit me krahun e dritares, gjithashtu eshte korniza dhe krahu i dritares me nje material te spizialisuar PBT e perforcuar.
  • Me nje pamje filigran dhe klasik
  • Izolimi i perkryer i tingullit deri në klasen IV
  • Trashesia e xhamit e mundur deri ne 51 mm
  • RC2 ( WK2 ) i testuar ndaj sigurise se vjedhjeve
  • Në dispozicion në shumë dekore dhe ngjyra
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net