Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.

IDEAL 2000®

60 mm thellësi


IDEAL 2000® 
classiclinezoom
IDEAL 2000®
classicline
IDEAL 2000® 
softlinezoom
IDEAL 2000®
softline
IDEAL 2000®
roundlinezoom
IDEAL 2000®
roundline
 

Përfitimet tuaja

  • Vetitë termoizoluese te kombinimve standarde Uf = 1,6 W / m² K
  • Lustrim trashësi deri në 35 mm
  • Izolimi të tingullit deri në 43 dB ( deri në klasen IV )
  • Design i trefisht ne krahe ( (sipërfaqja kompensuar | sipërfaqe gjysme kompensuar)
  • Në dispozicion më kontura e ndryshme të profilit
  • Kullimi jo i dukshme eshte i mundur
  • Sistemi trefushor me dy gomina (dichtunga)
  • Duke përdorur pajisje të duhura të sigurisë garanton mbrojtje optimale kundër vjedhjeve
  • Eshte ne dispozicion ne shume ngjyra.


 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net