Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative .

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë .


IDEAL 5000®

70mm rritje thellësi me veti të shkëlqyera izolues

Vetite te shkelqyera izoluese te IDEAL 5000® siguron nje vendbanim me nje komfort te klasit te pare. Sistemet te profileve te alupalstit jane me cilesi te larte, te cillat ju mbrojne dhe sigurojne nga vjedhj


IDEAL 5000®
classiclinezoom
IDEAL 5000®
classicline
IDEAL 5000®
softlinezoom
IDEAL 5000®
softline
IDEAL 5000®
aluskinzoom
IDEAL 5000®
aluskin
 

Përfitimet tuaja

  • Vetitë termoizoluese te kombinimve standarde Uf - Vlera = 1.1 W / m² K (me celik)
  • Lustrim i trashësi deri në 41 mm
  • Izolim të tingullit deri në 47 dB ( deri në klasë V )
  • Design i dyfisht ne krahe
  • Llajsne dekoruese per sferen e mbrendshme
  • Kullimi i padukshem i ujit eshte i mundur
  • Duke përdorur pajisje të duhura të sigurisë garanton mbrojtje optimale kundër vjedhjeve
  • Sistemi pesefushore
  • Sistemi i mesem te dichtungut ne shume ngjyra dhe dekore ne dispozicion


 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net