Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Gjithmone me zgjedhjet me te mira per klientat tane.

REGEL-air®


REGEL-air

Karakteristikat

Vlerat relativisht të larta te qarkullimit te ajrit në rangun e presioneve diferenciale deri në 20 Pa .

Nje rregullim i poshtem automatik  në fushën e modeleve kryesore të motit në 20-40 Pa .

Izolimit të tingullit deri në 42 dB ( SSK4) i mundur

 

Perfitimet tuaja

  • Sistemi i ventilimit eshte i jashtezakonshem dhe i pershtatshem me se shumti me problemet qe paraqiten si presioni (4 dhe 60 Pa)
  • Sigurin nje klime optimale
  • REGEL-air® kann sowohl als Zuluft-, als auch als Abluftelement eingesetzt werden
  • Ventilatori REGEL-air perpunohet/montohet ne pjesen e siperme te dritares
  • Ajri i cilli deperton nga jasht ne pjesen e poshtme te profilit ngritet ne mes krahut dhe kornizes per te nalt deperton nga ventilatori dhedeperton nje ajr i nxehur ne hapsiren e brendshme
  • Drafetet nuk paraqiten fare, sepse ajri deperton nga sistemi i ventilimit nepermjet krahut te pjeses se siperme dhe del direkt ne pjesen e tavanit, ky ajr perzihet me ajrin jo te perdorur te dhomes, me kete edhe ventilohet nje dhome e tere.
  • Sistemi i ventilimit REGEL- AIR® është i shpejtë për të montuar dhe mund të montohet edhe në dritare qe jane tashmë të instaluar.
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net