Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Gjithmone zgjedhjet me te mira per klientet tane.

Aufsatz-Rollladenkasten

Revision innen (RNS)


Aufsatz-Rollladenkasten – Revision innen (RNS)zoom

Standard

Aufsatz-Rollladenkasten – Revision innen mit Fliegenschutzgitter (RNS)zoom

me rrjet mrojtjeje

 

Përfitimet tuaja

  • instalimin e thjeshtë dhe ekonomike
  • izolimin të mirë me material izolimi të kualitetit të lartë
  • Kutia e roletneve nga PVC me kualitet te larte
  • durch das innenliegende revision ist das innenleben leicht zugänglich
  • I qepur dhe i gatshem ne dispozicion si nje sistem kopmlet ose edhe te STABWARE
  • Kutiat te bere me tri shkalle te lartesise per dritare te madhesise se ndryshme
  • Ne dispozicion ne shume dekore
  • Plastika e lehte per mirmbajtje dhe rezistent ndaj motit
  • Motoret dhe transmetimet munden te shtrengohen pa THERMISCHE SCHWACHSTELLEN
  • Mund te integrohet edhe rrjeta me cilesi te larte kunder insekteve.
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net