Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Vorsatz-Rollladenkasten

3 opcione te ndryshme


Standardzoom
Standard
Komfortzoom
Komfort
Round-linezoom
Round-line
 

Perfitimet e tuaja

  • instalimin e thjeshtë dhe ekonomike
  • Kompleti i sistemit prej aluminit
  • Eshte nje komplet sistemi i cilli mund te integrohet edhe ne dritare te montuara
  • Kutia te bera me gjashte madhesi per madhesia te ndryshme te dritareve (STANDARD)
  • Si per renovime ashtu edhe per ndertim te ri (KOMFORT)
  • Kutia te bera me dy madhesi per madhesia te ndryshme te dritareve (ROUND LINE)
  • Ne dispozicion ne shume ngjyra RAL
  • Mund te integrohet edhe rrjeta me cilesi te larte kunder insekteve. 
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net