Für Anspruchsvolle. 

                                         

Boje & Oblikovanje sa aluminijumskom maskom aluskin

Pametna tehnika, plemenit dizajn i dugoročna radost

Elegantan izgled je trenutno u trendu i to u celokupnom stambenom ambijentu I izgled Vaših prozora da se oplemeniti: sa aluminijumskim maskama od aluplasta Pri tome se radi o kombinaciji prednosti ova dva materijala: izvrsnim toplotnim karakteristikama PVC prozora i modernom izgledu aluminijuma Iz te zajedničke igre izrastao je proizvod na najvišem tehničkom nivou, koji u sebi sjedinjuje dizajn lepog oblika i individualnost. Uz to je moguće obojiti alumijumsku masku u sve moguće boje po RAL ton karti tako da nijedna želja neće ostati neispunjena. Za fasadu, toliko individualnu kao što je i Vaš stil.

aluskin
aluskin
energeto 5000 view
energeto 5000 view

Sve na jednom mestu

Sve na jednom mestu:Obojeni aluskin proizvodi sa našeg skladišta

aluplast je uvrstio novi servis u svoj portfolio ponuda: obojene aluskin maske za sve sisteme možete naručiti direktno kod aluplast-a , nova mogućnost interesantna onim proizvođačima koji su do sada strahovali od rokova i utroška vremena u organizaciji nabavke Zajedno sa profilima su i aluskin proizvodi spremni u 43 varijante boja i površinske obrade već u roku od 7 do 12 dana po poručivanju za isporuku. Po želji moguće je izabrati bilo koju boju po RAL spektru boja.

energeto 5000 view
energeto 5000 view

energeto® 5000 view

Procesno optimizovana montaža aluminijumske maske

Pošto maska profila krila nije potrebna, maska se može naknadno montirati serijski na profile ramova,lažne prečke i srednjeg stuba što predstavlja značano pojednostavljenje procesa izrade.

aluskin function
aluskin function

aluskin function

Alu-sistem za serijsku proizvodnju

Usmeravanje na aluskin sistem otvara novom sistemu mnogobrojne prednosti :u normalnoj konstrukciji ram-krilo dobijamo uzane vidne širine na profilu krila od samo 69 mm što više nego ispunjava želju za većim prolaskom dnevne svetlosti Dubina ugradnje od 85 mm uključujući uklipsanu aluminijumsku masku omogućava punu meru zaptivanja i ne iziskuje dodatne obradne korake kod fiksnog zastakljivanja. Isporučuje se zavarivi zaptivač koji se ekstrudira zajedno sa profilom
Jasno je da ovde postoji potpuna sloboda što se tiče tehnika prerade: takođe i ovo krilo su aluplast tehničari konstruisali sa multifac geometrijom.
Zavisno od situacije ugradnje može se postaviti kratka maska za profil rama na taj način je moguće u donjoj zoni ugraditi kako prozorsku klupicu montiranu na profil rama tako i sasvim jednostavno postaviti vođicu roletne .

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutzinformationen