Preduzeće

Naša filozofija.

Inovativni ali čvrsto na zemlji Otvoreni prema svetu ali regionalno čvrsto zastupljeni Ogromna spremnost na promene pritom u najboljem smislu postojani -to je aluplast. Uprkos internacionalnom uspehu aluplast je ostao porodično preduzeće kojim u međuvremenu već druga generacija se upravlja principom jednostavnih hijerarhija i kratkim putevima odlučivanja.

Osnivaču firme Manfred J. Seitzu, uspelo je da zajedno sa svojim sinovima Dirkom i Patrickom Seitz u roku od samo nekoliko godina učini aluplast jednim od najuspešnijih preduzeća u branši. Za to su odlučujuća četiri posebna faktora uspeha:

Naš recept za uspeh

Inovacija

Stalne inovacije kao i permanentno usavršavanje proizvoda čine kako našu grupu aluplast tako i naše partnere uspešnima Svake godine aluplast osvaja svojim inovativnim proizvodima ,koji su nastali na osnovu analize zahteva kupaca i potreba tržišta. Nije bez razloga nagrađena naša moć inoviranja sa TOP 100 priznanjem kao najinovativnije srednje veliko preduzeće..

Partnerstvo

Kupci i partnerska preduzeća stoje u centru pažnje našeg poslovanja. Uz to uska saradnja aluplast centrale sa njenim mnogobrojnim .proizvodno-prodajnim poslovnicama nadmašuje uobičajenu saradnju. Tako se optimalno iskorišćavaju sinergije.

Fleksibilnost

Iako je aluplast u međuvremenu postao globalni igrač uspeo je da održi pozitivna svojstva tipična za mala preduzeća. Jedna od jačih strana preduzeća je i dalje njena fleksibilnost. Zahvaljujući kratkim komunikacijskim putevima i jednostavnim strukturama, možemo brzo da reagujemo na želje kupaca i promene na tržištu.

Kompatibilnost

Formula uspeha aluplast politike proizvoda glasi „Kompatibilnost“. To znači da su sve serije proizvoda međusobno usklađene i mogu se kombinovati , što mnogo olakšava dalju obradu u proizvodnim pogonima za prozore. Preduzetnička porodica Seitz od početka je zastupala tu filozofiju proizvoda i pomno pazi da svaki novi proizvod odgovara tom načelu.

Diese Webseite verwendet Cookies. Durch die Nutzung der Webseite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Datenschutzinformationen