Qualität. Für Neubau und Renovierung.

Kvalitet.

Za novogradnju i renoviranje.

Stručnjaci za prozore / Prerađivač

Aluplast GmbH slijedi oduvijek doslijednu produkcijsku politiku i uspio je kroz fleksibinlost i tržištu prilagođenim inovacijama da se razvije u jednu od najuspješnijih firmi na tržištu prozorskih profila.


Aluplast se drži inovativnog daljnjeg razvoja ne samo u vlastitom portfoliju nego i u procesu izrade. Kao davaoc impulsa za branšu ili tehnologijski predvodnik – preduzeće dokazuje svoju kompetenciju kroz svoje proizvode koje ukazuju na budućnost, od kojih i Vi kao aluplast partner profitirate.

Aluplast se ubraja u jedina vlasnička preduzeća branše i to može i u budućnosti garantovati. To čini preduzeće iz Badena jedinstvenim i garantuje svojim partnerima blizak kontakt – jer aluplast-u briga o kupcima predstavlja ličnu stvar. Kroz stalni razvoj danas je nastala moderna poduzetna grupa koja se sa svojim filijalama u cijelom svijetu ubraja u svjetske igrače.

Vi ste već partner aluplasta i tražite detaljne dokumente, prospekte, priručnike, tehničke informacije ili oglase za aluplast proizvode? Koristite aluplastovu prijavu za kupce.

 

aluplast širom svijeta

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.

Pijacna bb
71000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb

 
 
 

Quick Link- Brzi linkovi

Brz pristup važnim informacijama

Tehnički riječnik

Izbor boja

Inovacije

aluplast širom svijeta

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.
Pijačna bb
BiH-71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb