Banner Spezialist

Specijalista.

Za prozore i vrata.

Prerađivač

Kroz fleksibilnost i tržištu prilagođenim inovacijama do uspjeha

 

Aluplast GmbH slijedi oduvijek doslijednu produkcijsku politiku i uspio je kroz fleksibinlost i tržištu prilagođenim inovacijama da se razvije u jednu od najuspješnijih firmi na tržištu prozorskih profila.
Aluplast se drži inovativnog daljnjeg razvoja ne samo u vlastitom portfoliju nego i u procesu izrade. Kao davaoc impulsa za branšu ili tehnologijski predvodnik – preduzeće dokazuje svoju kompetenciju kroz svoje proizvode koje ukazuju na budućnost, od kojih i Vi kao aluplast partner profitirate.

Aluplast se ubraja u jedina vlasnička preduzeća branše i to može i u budućnosti garantovati. To čini preduzeće iz Badena jedinstvenim i garantuje svojim partnerima blizak kontakt – jer Aluplastu briga o kupcima predstavlja ličnu stvar. Kroz stalni razvoj danas je nastala moderna poduzetna grupa koja se sa svojim filijalama u cijelom svijetu ubraja u svjetske igrače.

Vi ste već partner aluplasta i tražite detaljne dokumente, prospekte, priručnike, tehničke informacije ili oglase za aluplast proizvode? Koristite aluplastovu prijavu za kupce.


Downloads

Pregled proizvoda i tenderi

 

aluplast širom svijeta

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.

Pijacna bb
71000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb

 
 
 

Quick Link- Brzi linkovi

Brz pristup važnim informacijama

Tehnički riječnik

Izbor boja

Inovacije

aluplast širom svijeta

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.
Pijačna bb
BiH-71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb