Philosophie. Die vier Erfolgsfaktoren.

Filozofija.

Četiri faktora uspjeha.

Naša filozofija

Sa četiri udarne strane do uspjeha

Uvjerljivom proizvodnom politikom sa partnerskim firmama, fleksibilnošću i inovacijama aluplast je uspio unutar par godina da naratse u jednu od najuspješnijih preduzeća branše. Aluplast je jedino vlasničko preduzeće u ovom okruženju i to može i u budućnosti garantovati.


Inovacija

Stalni razvoji i inovacije čine kompletnu aluplast poduzetnu grupu i njihove kooperacijske partnere uspješnim. Svake godine je aluplast uvjerljiv sa proizvodnim inovacijama bliskim tržištu, koji su razvijeni na osnovu analiziranih zahtjeva kupaca i tržišta.


Partnerstvo

Kako saradanici tako i partnerska preduzeća stoje u središtu trgovanja. Uz to se optimalno iskorištava sinergija nastala bliskom saradnjom aluplastove centrale i njenih mnogobrojnih produkcijskih i prodajnih filijala.


Fleksibilnost

Glavna jačina aluplast poduzetne grupacije leži u njenoj fleksibilnosti. Kratkim putevima komunikacije, blagim hijerarhijama i tankim strukturama se lako reaguje na želje kupaca i promjene na tržištu.


Kompatibilnost

Formula uspjeha aluplastove proizvodne politike je „kompatibilnost“. Serije proizvoda su jedni drugima usklađeni i mogu se međusobno kombinovati.


 

aluplast širom svijeta

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.

Pijacna bb
71000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb

 
 
 

Quick Link- Brzi linkovi

Brz pristup važnim informacijama

Tehnički riječnik

Izbor boja

Inovacije

aluplast širom svijeta

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.
Pijačna bb
BiH-71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb