Faktor Mensch. Mehr als nur Arbeitgeber.

Faktor čovjek.

Više od poslodavca.

aluplast INSIDE

aluplast nudi više od radnog mjesta

Internacionalnost, inovacije i napredak obilježavaju radnu svakodnevnicu. Aluplast nudi ljudima mogućnost raznolikosti, angažmana i entuzijazma, koju inovativno preduzeće u porastu treba da bi se razvilo. Pri tome je važno osjećati se ugodno i na taj način postati dio aluplast familije.


Bliska komunikacija uprave i saradnika, koji se uključuju u sve relevantne procese odlučivanja, garantuju pouzdano i zadovoljno radno okruženje i time omogućuje budućnost koja obećava uspjeh. Kako to uspijeva? Tako što se zalaže za sklad i povjerenje.


aluplast ljetna zabava

aluplast Sommerfestzoom

Godišnje se održava aluplast ljetna zabava u centrali u Karlsruhe. Pozvani su svi saradnici sa svojim porodicama. Ova tradicija postoji već 30 godina i i ima trajno mjesto u kalendaru.aluplast časopis saradnika „Inside“

aluplast insidezoom

Godišnje izvještavaju praktikanti i student o dešavanjima u prethodnoj godini u obliku časopisa. Na ličnu odgovornost aranžiraju mladi ljudi planiranje, organizaciju i ostvarenje časopisa. Sakupljaju slike, pišu tekstove i planiraju layout (izgled).

 

Kontinuirani proces poboljšanja

aluplast Verbesserungsvorschlägezoom

KVP znači kontinuirani proces poboljšanja i vodi uključivanjem saradnika/ca i procesa do konstantnog rasta uspješnosti i kvalitete u preduzeću.
Time treba biti dostignuto konstantno i održivo poboljšanje svih poslovnih područja pri konzekventnom razmatranju odnosa koristi i troškova. Jer samo konstantnim napretkom može se sposobnost natjecanja dalje povećati i time se mogu izazovi na tržištu savladati. U aluplast-u KVP premijskim sistemom sudjeluju podnositelji/ice primijenjenih prijedloga poboljšanja u njihovom uspjehu. 
Angažman saradnika raste od uvođenja stalno i nagrađuje se u vidu sistemskog bonusa.


 
 

aluplast širom svijeta

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.

Pijacna bb
71000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb

 
 
 

Quick Link- Brzi linkovi

Brz pristup važnim informacijama

Tehnički riječnik

Izbor boja

Inovacije

aluplast širom svijeta

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast BiH d.o.o.
Pijačna bb
BiH-71 000 Sarajevo
Tel. +387 33 775-500
Fax +387 33 775-506
ffclplstb