Qualität. Für Neubau und Renovierung.

Kualitet.

Per renovime si dhe dnertim te ri.

Kursimit të energjisë përmes izolimit termik

Ju keni kosto të larta te ngrohjes? Zakonisht kjo nuk është për shkak të nxehmjes tuaj, por dritaret tuaja.

A e dini se qe dritaret eshte pika me e dobet e fasades te shtepise? Eshte e vertet qe vetem 8 % nga pjesa e shtepise permban dritare, ama keto jane shkaktare qe 40 % te nxehesise te humbas.


 
konventionelle Flügel- und Rahmenkonstruktion aus Holz
konventionelle Flügel- und Rahmenkonstruktion aus Holz
kaum Wärmeverlust nach Sanierung mit aluplast
kaum Wärmeverlust nach Sanierung mit aluplast
 

Me dritaret e aluplastit ju mund ti reduktoni shpenzimet e energjise - per ju  nje hap me afer nga heqja e barres nga ana finanziare.

Si ne ndertim te ri ashtu edhe renovim: Me nje rekord ne izolim prej 0,60 W/m2K eshte energeto®  dritarja me e mire te klasit te saj si dhe tashme e ka permbushur kerkesen e shpenzimeve te ulta te energjise te vitit 2020!

Me nje kursim te energjise deri ne 2.500 Euro eshte energeto nje investicion, qe ja vlen dyfisht per ju: Ju e shtyni vleren e imobilejeve tuaja me larte si dhe energeto eshte nje pjese e paras tuaj.

Shepnzimi sa me i ulet i energjise nuk ju ndihmon vetem juve po edhe mjedisit tone: Reduktimi i CO2 nga shtepia juaj arrihet deri ne 7,300 kg.

Dritaret energeto® jane ne permiresim te stabilitetit edhe me te lehta sesa dritaret e thjeshta. Kjo kursen naft ne transport dhe kshtu qe i ndihmon mjedisit.


Reciklimi

energeto® edhe sot reciklohet komplet. Te gjitha elementet e perdorura munden te ndahen dhe te perdoren perseri - edhe kete me shume here pa e dobsuar kualitetin.


 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt