Banner Spezialist

Specialist.

Per dyer dhe dritare.

Menagjmenti i liferanteve

Qëllimi përfundimtar i Grupit Aluplast është kënaqësia e konsumatorëve .

Prandaj suksesi i kompanisë sonë mund të arrihet vetëm në bashkëpunim me furnizuesit e kualifikuar. Ky parim drejton edhe aktivitetet tona të blerjes. Ne nuk i zgjedhim furnizuesit tane vetem ne aspektin e qmimit po edhe mbase ketyre pikave te me poshtem:

  • Kualitet i larte
  • Besueshmëria, besnikeria tek terminet e furnizimiz
  • Fleksibilitet dhe shpejtesi
  • Bashkunim dhe gadishmeri per risi
  • Bashkepunim i larte mbi informacioneve dhe sherbimeve


Për t'u bërë një furnizues

Ne qoftse doni te jeni nje prej furnizuesve tane ateher ju kishim lutur qe ta plotsoni kete formular dhe ta dergoni ne kete Emailadres: einkauf.de@aluplast.net:


Lieferantenselbstauskunft.xls 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt