Die Zukunft des Fensters. energeto®

E ardhmja e dritares.

Izolim i perkryer, pa plumb, plotësisht të riciklueshme, me estetike.energeto®

seria- energeto®

E ardhmja e dritares

energeto® është një dritare pa nje ure metalike te nxehtesise. Ky Sistem tregon ne gjitha Versionet si dhe trashesit nje izolim perfekte te nxehtesise, e cilla redukton dukshem Co 2, kostot e ngorhjes dhe  mbron mjedisin.
Çfarë e dallon energeto® nga dritaret klasike ?

Perdorimi i peforcimit te celikut tek dritaret eshte pika me e dobet e teknikes se nxehtesise ne konstruktionin e sistemit. Pasi qe tek thellesia dhe numri i fushoreve u pakuan mundesit, eshte dashur te gjindet nje zgjidhje ne perforcimin e celikut.

Me teknologjin "bonding inside" dhe powerdur inside" e gjeti aluplast nje zgjidhje te persosur. "foam inside"i ploteson keto dy teknologjite per nje izolim me te fort.


bonding inside + powerdur inside = energeto®

bonding inside

bonding inside

Ngjitje e xhamit për të gjitha dritaret dhe dyer të madhësive te ndryshme pa urëtermike metalike, si tek dritare konvencionale

 
powerdur inside

powerdur inside

powerdur-muret zevendesojne shufren metalike ne krah dhe kornize te dritares. Keto muret te powerdur jane krijuar ne bashkupunim me firmen e njohur BASF.

 
foam inside

Perfundimi: foam inside

energeto® plotësohet edhe nga nje teknologji tjeter: foam inside. Perdorimi i shkumes tek fushorja e profilit me nje shkum poluretani spezial mundesohet nje izolim i perkryer.

 

Innovative design : Më shumë dritë për të njëjtën madhësi

Vergleich Standard-Fenster zu energeto Fenster
Vergleich Standard-Fenster zu energeto Fenster

energeto® - Product Portfolio

 • energeto® 4000

  energeto® 4000

  Das Anschlagdichtungssystem energeto® 4000 mit 70 mm Bautiefe wird überwiegend im Sanierungsbereich eingesetzt und überzeugt mit filigranen Profilansichten.   

 • energeto® 5000

  energeto® 5000

  energeto® ist als Mittel-dichtungssystem mit 70 mm Bautiefe vor allem für den Renovierungsmarkt unersetzlich.    

 • energeto® 8000

  energeto® 8000

  energeto® 8000 mit 85mm Bautiefe ist speziell für das Neubausegment konzipiert und überzeugt mit besten Wärmedämmwerten. Das 85 mm-System ist im Classic-line-Design verfügbar und besticht durch seine Geradlinigkeit.   


Perfitimet e energeto®

 • Vetite termoizoluese deri në UW = 0,60 W / m² K nga heqja e përforcime metalike në brendine te dritareve
 • Tejkalon kerkesat te rregulloreve per kursim te energjise, ne nje menyr te dukshme.
 • Bjen ne sy me nje dizajn filigran dhe klasik
 • E bindshme ne sigurine e saj, e cilla u konfirmua edhe nga nje qender zyrtave per siguri.
 • Eshte ne dispozicion ne shume ngjyra dhe dekore.
 • Mund te reciklohet deri ne 100 % ne nje material stofi.
 • Prodhohet nga njePVC i qendrueshem ndaj motit e cilla perdoret per prodhimin e nje dritareve te cilesise te larte, e cila mbron nga zhurma, moti dhe vjedhjet.
 • Mund te perdoret si ne renovime ( me nje thellesi 70 mm) si dhe ne nje ndertim te ri (me nje thellsi deri ne 85 mm)
 • Sistem i dritareve i certifikuar nga RAL
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt