Die Zukunft des Fensters.energeto®

E ardhmja e dritares.

Izolim i perkryer, pa plumb, plotësisht të riciklueshme, me estetike.

energeto®

energeto® 4000

70 mm thellësi


energeto® 4000zoom

Sistemi Anschlagdichtungssystem energeto® 4000 me thellësi prej 70 mm përdoret kryesisht në fushën e renovimit, te bind me nje pamje te profilit filigran e cila siguron nje drite me te fort ne dhome si dhe nje izolim te perkyer.

 

Përfitimet tuaja

  • Uf = 1.1 W / m² K ndërsa me një xham te trefisht eshte edhe e realizueshme deri në 0.90 W / m² K
  • Keto vlera perfekte i arrin ne nje ane me lidhjen e xhamit me krahun e dritares, gjithashtu eshte korniza dhe krahu i dritares me nje material te spizialisuar PBT e perforcuar
  • Me nje pamje filigran dhe klasik
  • Izolimi i perkryer i tingullit deri në klasen IV
  • RC2 ( WK2 ) i testuar ndaj sigurise se vjedhjeve
 
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net