Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative .

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë

.

Sisteme te Roletnave

Programi i roletnave nga aluplasti ju ofron mundesi te shumta, me kete as nje deshir nuk mbetet e parealizueshme. Me dy sisteme (Aufsatz dhe Vorsatzsystemen) ofron aluplasti 5 zgjedhje te roletnave dhe me kete i permbush plotesisht kerkesat e tregut.


I gjithe programi i roletnave ofrohet si nje sistem komplet, dhe kjo e lehtesn shume prodhimin dhe montimin.

Ky program i roletnave eshte ne dispozicion ne dekore standarde si dhe dekore te veqanta dhe mundson edhe dekore me ngjyra te ndryshme.

Krativitetit individual te fasades tuaj nuk i del asnje problem.

 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt