Qualität. Für Neubau und Renovierung.

Kualitet.

Per ndertim te ri dhe renovim..

Ne jemi Partner!

aluplast e rrit efficientin energjik tek nderrmarja

aluplasti rrit eficientik energji qysh ne nderrmrje. Potenciali me kursy energji ne jeten e perditshme eshte shume e rritur dhe sidomos ne shume vende te prodhimit.


EnergieEffizienz made in Germany u.v.m

Energie Effizienz Logo

Ne jemi pjese e nje iniciative per energji eficiente dhe me kete merremi me nje kursim i energjise. Vula e „Energieeffizienz – made in Germany“ ipet nga ministria e ekonomise dhe teknologjise.

Mrojta e klimes na intereson ne mbar boten. Me shume perfaqesi edhe me larg se kufijt e evropes i din aluplasti pergjigjsin e saj.

 

Energji eficiente, kualitet i jeteses dhe siguria

Arbeitsgemeinschaft für Wohnungswirtschaft

aluplasti si njera nder themeluesit e ARGE WOHNUNGSWIRTSCHAFT eshte gjithnje ne perpjekje ti perdore inovacionet e reja me nje kursim te energjise me te larte.

 
Wohnsiegel Europäisches Markenhaus

Gjithashtu eshte pjese e shoqates „Wohnsiegel – Das Europäische Markenhaus e.V.“ Kjo shoqat e kualitetit lufton per standrade te kualitetit tek ndertimi i shtepive.

 
 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt