Spezialist. Für Fenster und Türen.

Spezialist.

Für Fenster und Türen.

Politika e blerjes dhe strategjise

Nje bahkepunim intenziv

Kualitet i larte, kompetenca teknike, termine te shkurta lieferimit dhe kurajo per ndryshime dhe risi e bene te mundur permbushjen e kerkesave dhe deshirave te klienteve.

Si prodhues te PVC sistemeve e dim mire ta vlersojme vleren e nje lieferanti, ne te mrien tone ashtu edhe ne te miren e klienteve.

Pikat kryesore per nje bashkpunime jane:

  • Nje ndertim dhe mirembajtje e bashkpunim
  • Nje lufte kunder konkurenteve
  • Nje orientim internacional
  • Nje korrektesi ne punet e biznesit ashtu edhe personale
  • Te qenurit feir dhe integritet sikurse edhe vete kompania
  • Mundesi te barabarta per vlersimin e lieferanteveKushtet e blerjes ne pergjithesi


Warengruppenübersicht


 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt