Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative .

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë .


Sistemi i dyerve te hyrjes


Haustür 85mmzoom
Haustür 85mm
Haustür IDEAL 2000®zoom
Haustür IDEAL 2000®
Haustür IDEAL 4000®zoom
Haustür IDEAL 4000®
 

Dera e hyrjes është vizitkarta e cdo shtepie. Ato duhet të duken të mira , duke ofruar siguri dhe mbrojtje kundër zhurmës dhe ndikimeve klimatike . Sistemi i dyerve te hyrjes nga ALUPLAST ofron dizajn modern si dhe nje qendrueshmeri gjate gjithe jetes.


Perparesite e dyerve te hyrjes

  • Dyert e hyrjes të plastikës janë shume te lehta per mirëmbajtje dhe ato kane një jetëgjatesi mesatare deri ne 30 vjet.
  • Teknologjia e sotme mundëson vlera të jashtëzakonshme, izolim kunder zhurmes, mbrojtje dhe vjedhjes.
  • kursime të larta të energjisë dhe reciklimi i lehte e mbrojne natyren tone.
  • Dyert plastike te hyrjes janë ekonomikisht ne prodhim
  • materiali i plastikes është rezistent ndaj motit, tymit dhe produkteve te pastrimit
  • Nga plastika e qëndrueshme dritaret, dyert dhe keshtu edhe shtepia juaj nuk do ta humb vleren edhe pas nje kohe te gjate.

 

 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt