Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative.

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.


Sistemet e dritares rrëshqitese

 

Sistemi i dritareve rreshqitese te aluplastit eshte nje garanc per dhoma te ndritshme. Eshte krijuar enkas per pjese te bregdetit dhe per shtetet e jugut dhe i permbush kerkesat e ketyre vendeve.

Ky sistem eshte ne me thellsi te ndryshme kompatibel me produktet e tjera te alupastit ne dispozicion. Sikur dritaret edhe dyer te vogla te tarrasave munden te realizohenme ndihmen e kesaj serie te sistemit


multislidingzoom
multisliding
Schiebefenster 60zoom
Schiebefenster 60
mono-railzoom
mono-rail
 

multi - rrëshqitje | Perfitimet

 • Trashësi xhami deri në 32 mm
 • Ekstra profile ne dispozicion, me Mehfach-laufschiene
 • Profilet Zgjerimi dispozicion për hekurudhat multi-track
 • Koextrudierte gomina (dihtunga)
 • Statika te perkryera qe e mundsojne edhe nje element me dimensione te medha
 • Brima tek alumini qe e munsojne largimin e ujit
 • Montim i lehte

Dritaret Rrëshqitese 60 | Përparësitë

 • Trashesia e xhamit deri ne 20 mm
 • Dizajn filigran
 • Mundesi per ndrrimin e gominave (dihtungave)
 • Perforcimi i celikut mund te perdoret si ne krah ashtu edhe ne kornize dhe garanton nje statik te shkelqyer

Perparesite / mono -rail

 • trashësia e xhamit e mundur deri në 8 mm
 • Zgjedhje e perkryer e dritare rrëshqitese me pjesë fikse dhe të lëvizshme
 • Mundesi per ndrrimin e gominave (dihtungave)
 • Një numer i gjerë e aksesorëve është në dispozicion , fale nje sistemi standar te kornizes me 60 mm
 • PVC i integruar nënkupton mbylljen për hidroizolimin e përsosur
 • Kombinime te ndryshme te dritareve jane te realizueshme
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt