Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Sistemet e ventilimit

E integruar ne profilin e dritareve


Basic Air Plus

aluplast Basic-Air Plus

REGEL-air®

aluplast Regel-Air®
 

Myk në shtëpi apo apartament formohet kur përbërësit mbeten përherë me lagështi dhe nuk mund të thahen.

Përveç dukjes se shemtuar, myku eshte edhe shume i demshem per shendetin. Shkaqet e formimit te myk janë mungesa e izolimit ose ndërtimit të dobët , mungesa e planifikimit të ventilimit, izolimin jo i mire i brendshme, si dhe lagështia e lartë ( Mosdija se si duhet te ajroset)

Per te ygjidhur kete problem aluplasti ka krijuar ventilator special, qe rregullon sasine e shkembimit te ajrit ne varesi te kushteve te mjedisit dhe me kete arrihet  nje klime optimale ne shtepite tuaja.

 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt