Perfekt für Architekten und Planer.

Shumelloj.

Sikurse ne dizajn ashtu edhe ne praktik.
Perfekt per arkitekt dhe dizajner.

Për arkitektet dhe dizajnuesit

E bukur dhe funksionale

Sistemi i profile te dyerve dhe dritare nga aluplasti ju ofrojne nje dizajn dhe funktion te shumellojshem. Me gjysem fushor, me dihtung te mesem me kontura klasike te drejta apo me kontura te rrumbullakta.

Programi i produkteve i permbahet kerkesave te sodit dhe i permbushe qdolloje kerkese. Me sisteme kontipatibel aluplasti ju ofron gjithnje nje zgjedhje te pershtatshme.


Me dekore te ndryhsme mund ti japini qdo gjeje nje bukuri te veqant.Per me shume informacione rreth ngjyrave mund ti gjeni ketu: 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt