Spezialist. Für Fenster und Türen.

Spezialist.

Per dyer dhe dritare..

Partneritet

aluplast mbeshtet si partner i forte:


Keshilla tek ju

Perfaqesuesit tane sikur dhe grupi i aluplasit jane gjithnje per ju ne dispozicion dhe kane nje pervoje shume te mire.

SIgurisht do jua rekomandojme profilin per vendin tuaj. Na shkruani nje Emaill!


Perkrahje teknike

Ne kemi specialiste qe i njohin problemet e tuaja, shpejt e gjejne zgjidhjen e duhur si dhe ju ndihmojne ne kerkimin e makinerise si dhe i rregullojne ato sa here te jete nevoja.Edhe tek perzgjedhja dhe instalimi i softwarit ju perkrahin dhe ndihmojne teknik te shkolluar.


Nje koncept marketingu

Tek nje marketingte mire behet fjale per nje menyren se si interpretohen produktet e juaja. Per ate aluplasti ka krijuar kocepte dhe materiale per marketing qe i bshkon profilet dhe produktet e aluplastit me firmen tuaj.


Afersia me klient

Tek aluplasti nuk ka rruge te gjata dhe hirarkia, sepse per ne eshte afersia me klientin shume e rendesishme.

 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt