Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative .

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë

.

Sistemet plastike dritare

mirembajtja e leht, dizajne te ndryshme dhe perfekte ne izolim.

Si per ndertim apo renovim - ne aluplast ju mund ti gjeni te gjitha sistemet e dritareve qe juve ju nevojiten per projektet e juaja.


IDEAL-Serie

IDEAL-Serie

Klasiku ne profilin e dritareve.

energeto® - Serie

energeto Serie

Teknologjia e takon efikasitetin e energjisë.

 

Prodhoje dritaret e juaja ne menyre individe

Me dekoret e aluplastit ju gjeni mundesi te pakufizuara per renovim te objekteve apo per ndertim te ri.

 
 
 

Te gjitha dekoret e aluplastit jane te pajisura me nje teknologji inovative, qe garantojne nje perdorim te persosur si dhe nje jetese me te gjate te siperfaqes.

Kjo eshte e mundur, per shkake se dekoret jane te pajisura me nje pigment te patentuar, e cila e redukton dukshem temperaturen e siperfaqes prej PVC dritares.

 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt