Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative .

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë .


IDEAL-Kunststofffenster-Serie

Edhe pse mesatarisht vetem 8% te nje objekti permbajne dritare, ato humbasin 40 % te ngrohjes energjike.

Per ate eshte shume e rendesishme zgjedhja e sistemeve te duhura per kerkesat individuale. aluplast ju ofron PVC Profile te shumte, te cilat jane te gjitha Kompatibile me njera tjetren dhe i permbushin kerkesat regjionale dhe te tregut.


Produktportfolio

 • IDEAL 2000®

  IDEAL 2000®

  Kunststofffenster mit 60mm Bautiefe   

 • IDEAL 4000®

  IDEAL 4000®

  Kunststofffenster mit 70mm Bautiefe   

 • IDEAL 5000®

  IDEAL 5000®

  70mm Bautiefe mit hervorragenden Dämmeigenschaften   

 • IDEAL 7000®

  IDEAL 7000®

  85mm Bautiefe - für Atmosphäre und Behaglichkeit   

 • IDEAL 8000®

  IDEAL 8000®

  85mm Bautiefe - energetisch und optisch auf höchstem Niveau   


Perparsite te IDEAL-Serie

 • Dritare plastike nuk kane nevoje pothujse asnjeher per mirëmbajtje
 • Dritaret plasike kane qendrueshmeri me shume se 30 vjeçare.
 • Teknologjia e re mundeson nje mrobjteje te nxehtesise, izolim te perkryer te zhumrmes dhe nje siguri ndaj vjedhjeve.
 • Potencial i larte i kursimit te energjise dhe reciklim i leht, qe e mbron mjedisin tone.
 • Teknologjia e re e dritareve te plastikes ka hjekur dore nga perdorimi i çelikut ne korniz dhe krah te dritares (energeto®)
 • Dritaret e plastikes jane ne shume ngjyra dhe dekore ne dispozicion.
 • Dritaret plastike mund te jene në forma të ndryshme në dispozicion, si një dritare hark ose trekëndore.
 • Dritarja e plastikes eshte ekonomikisht te lira per tu blere.
 • Materiali plastike është rezistent ndaj motit, gazeve te ndryshme dhe detergjenteve te ndryshem te pastrimit.
 • Me plastiken e qendrueshme, as ne te ardhmen nuk e humbasin objektet tuaja vleren.
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net