Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative .

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë .


IDEAL 4000®

70mm thellësi rritje


IDEAL 4000® 
classiclinezoom
IDEAL 4000®
classicline
IDEAL 4000® 
softlinezoom
IDEAL 4000®
softline
IDEAL 4000®
roundlinezoom
IDEAL 4000®
roundline
 

Përfitimet tuaja

 • Vetitë termoizoluese te kombinimit standard Uf- vlera = 1.3 W / m² K
 • Lustrim trashësi deri në 41 mm
 • Mbrojte e tingullit deri në 45 dB ( deri te klasa IV)
 • Me diyajn te dyfisht (sipërfaqja e rrafsht | sipërfaqe gjysme e rrafsht )
 • Kontura te profilit te ndryshem per nje dizajn individual.
 • Llajsne dekoruese per sferen e mbrendshme
 • Kullimi jo i dukshemeshte i mundur
 • Sistemi pesefushore si sistem standard
 • Sistemi i dihtungut ne kornize dhe krah.
 • Duke përdorur pajisje të duhura të sigurisë garanton mbrojtje optimale kundër vjedhjeve
 • Ne disposicion ne gjyra dhe dekore te ndryshme (edhe sistemi i dihtungut)


 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net