Qualität. Für Neubau und Renovierung.

Cilësi.

Për ndërtesat e reja dhe renovimet.


Ngjyrat & Design

Dritare sipas stilit tuaj

Ne shtepite tuaja pasqyrohet stili dhe personaliteti i juaj - ne arkitektur, i mobilimit dhe ngjyarave te perdorura.


 
 
 

Me dritaren tuaj ju mundeni ti jepni akcente te veqanta. A nje stil i shtepise se vendeve te ndryshme, villa te qytetit, nje menyr e ndertimit mediterian apo nje arkitektur e thjesht: Me dritare te aluplastit ju mund te realizoni shtepine tuaj te enderrave.

Ju keni zgjedhje te shumellojshme te ngjyrave- Dekoreve: prej te bardhes klasike, e gjelbert elegante deri ne nuanca ekstravagante. Te gjitha foliet e dritareve jane te pajisura me teknologjin Cool-Colors. Edhe te rrezet e diellet ato e mbojne kornizen nga e nxehura dhe mbesin edhe pas shume vitesh me ngjyre te plote.

Ngjyrat jau japin shtepise suaj nje dukje shume te veqant." AluSkin klasik "

Materiali estetike shton karakteristika të pakrahasueshme të një sistemi te dritareve te plastikes

IDEAL 8000® 
mit Aluminium-Vorsatzschale "aluskin"
IDEAL 8000®
mit Aluminium-Vorsatzschale "aluskin"

Shembuj Ngjyra nga seria "Farbwelt (Jostandard)" dhe " Natura (standard)"

Ju lutemi qe te keni parasysh, qe mund te verehen ndryshime te nuancave ne lloje te ndryshme te ngjyrave. Si dhe keni parasysh qe egzistojne kushte te ndryshme te liferimit tek seria me ngjyra. Me shume informata i merrni nga perfaqesuesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt