Philosophie. Die vier Erfolgsfaktoren.

Philosophie.

Kater faktoret te suksesit.

Filozofia jonë

Me katër rreshta të sulmit drejt suksesit

Me sajete nje politike te produktit, bashkpunimi me partner, fleksibilitet dhe inovim ka arritur aluplasti brenda pak vitesh te behet njera nder kompanit me te suksesshme ne kete biznes.

Risit

Zhvillimi i përhershëm dhe risi te perditshme e bejne aluplastin dhe partneret e saj shume te suksesshem. Qdo vite aluplasti bind me risi tek produktet, te cillat zhvillohen dhe krijohen permes analizave te tregut dhe kerkesave te partnereve.

Partneriteti

Sikurse klient ashtu edhe puntoret dhe partneret jane ne qender te vemendjes. Gjithashtu ka nje bashkpunim shume te ngusht mes zentrales se aluplastit dhe selite te saja te prodhimit dhe perfaqsuesit.

Fleksibiliteti

Fuqia me e madhe e grupit te aluplastit eshte tek fleksibilitetit i saj. Me rruge te shkurta komunikimi, nje hirarchi e vogel dhe struktura te ngushta qdo deshire dhe ndryshim i klientit eshte i mireseardhur. 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt