Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Innovativ.

Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Aufsatz-Rollladenkasten Revision unten (RNK)

Opcionale rrjeta kunder insekteve


Aufsatz-Rollladenkasten – Revision unten (RNK) Standardzoom
Aufsatz-Rollladenkasten – Revision unten (RNK) Standard
Aufsatz-Rollladenkasten – Revision unten mit Fliegenschutzgitter (RNK)zoom
Aufsatz-Rollladenkasten – Revision unten mit Fliegenschutzgitter (RNK)
 

Pefitimet

 • instalimin e thjeshtë dhe ekonomike
 • izolimin të mirë me material izolimi të kualitetit të lartë
 • Kutia e roletneve nga PVC me kualitet te larte
 • durch untenliegende Revisionsblende ist der gesamte Mechanismus zugänglich
 • das System kann mit Putzwinkel und Putzträgerplatten auf Wandstärke gebracht werden
 • I qepur dhe i gatshem ne dispozicion si nje sistem kopmlet ose edhe te STABWARE
 • Kutiat te bere me tri shkalle te lartesise per dritare te madhesise se ndryshme
 • Ne dispozicion ne shume dekore
 • Plastika e lehte per mirmbajtje dhe rezistent ndaj motit
 • Motoret dhe transmetimet munden te shtrengohen pa THERMISCHE SCHWACHSTELLEN
 • Mund te integrohet edhe rrjeta me cilesi te larte kunder insekteve.
 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
info.de@aluplast.net