Banner Info

Frontale: Zhvillimi i suksesshëm

07.04.2014

Risitë bindëse, vizitorët të kënaqur dhe disponim të mirë.Me këtë formulë të thjeshtë prezantohet ALUPASTI ne FENSTERBAU Frontale.

aluplast Hebeschiebetür 85mm Premium


Një numër i madh i vizitorëve jane mbajtur te informuar për zhvillimet e reja nga Aluplast.
"Ne kemi biseda të shumta të kryera që na tregojnë se me Produktet si Dera rreshqitese, Dera e Hyrjes 85mm me krahët e mbushur dhe brezi i dytë IDEAL 5000 powerdur jemi ne rrugen e duhur" tha CEO Dirk Seitz.

Koncepti i ri

Koncept i ri ALUPLAST shkëlqeu me ngjyra të freskëta.Koncepti i tij i hapur ftoj shumë te interesuar për të zbuluar ekspoziten.Disponimi i mirë u verejte edhe ne Nejen e organizuar, ne te cilen ishin më shumë se 800 të ftuar, per te festuar ekspozitën suksesshme.


Derë rrëshqitese me vlerat e lartë e testimit në madhësi maksimale

Për shkak të përmasave të mëdha te deres rreshqitese prej 5.80 x 2.30 m kishte interesim te madh per te.
Certifikatat e shkëlqyera te testimit, ndërtimi thjeshtuar, por sidomos sistemi i tij modular mbështetur në ashensor dhe rrëshqitje paraqiti një pozitë të jashtëzakonshme ne treg.
Varësisht nga kërkesat për izolimin termik, ata mund të ndërtohet në tri versione të ndryshme: nga versionin bazë deri në shtëpi pasive variant premium i përshtatshëm.
"Ashensor dhe dera rrëshqitese është një nga shumë shembuj nga portofolit të produkteve ALUPLAST, e cila dëshmon se ne mbulojnë të gjithë gamën e kërkesave të konsumatorëve dhe të punojnë për të zgjedh proceset ende", theksoi ALUPLAST CEO Patrick Seitz.aluplast Haustür 85mm mit flügelüberdeckender Füllung
aluplast Haustür 85mm mit flügelüberdeckender Füllung


Zgjidhje e re e dizajnit

IDEAL I dyti brez treguar në të drejtë 5000 powerdur krenohet me një gjerësi të reduktuar vizuale prej 102 mm në vend të zakonshme 120 mm dhe kështu plotëson dëshirën e përhapur për një pamje delikate.


Teknologjia e ngjitjes i takon se ardhmes

Ne Frontale 2014 u vertetua se Teknologjia e ngjitjes i takon se ardhmes. Lidhja mes Krahut dhe Diskut paraqet një stabilitet që e bën një përforcim çeliku, dhe kjo edhe në dekor.
Një tjetër avantazh te diskut te ngjitura është vënë në skenë në stendën e Aluplastit.
"Potenciali i madh i kësaj teknologjie të re, ne kemi njohur shumë vite më parë", shpjegon kreu i Aluplast-Sistemit Teknologjisë, Dr. Gerhard Schuhmann. "Në 10 vitet e fundit ne kemi parë shumë nga përpunuesit tone te shoqëruar me futjen e teknologjisë së ngjitjes dhe për këtë arsye mund të mburret tani një kryesim prej përvojë në përpunimin, inxhinieri mekanike dhe optimizimin e procesit."

Pasi qe elementet e ngjitura janë të përshtatshme dhe te përkryer për një proces te automatizuar , ALUPLAST ka iniciuar zhvillimin e një lustrimi dhe nje robot ngjites.


Certifikimi RAL për IDEAL 8000 SISTEM

Një konfirmim për punën e tyre moren Puntoret Teknik të sistemit ALUPLAST në konferencën për shtyp të Prowindo, Industria e dritareve plastike, në të cilin sistemi Ideal 8000 ka pranuar IFT-Pass Sistem të cilësisë RAL me shenjë 716th.
Cmimi per cilësi është një vlerë shumë e lartë, sepse këtu sistemi i plotë është certifikuar për herë të parë.
Në të gjitha fushat e testimit, përfshirë ngushtësi e ujit, transmetimit termik, pėrshkueshmėrisė ajrit, izolimit të tingullit dhe rezistenca shoku IDEAL 8000 arriti në vlera të shkëlqyera.aluplast Stand Frontale 2014
aluplast Stand Frontale 2014
 

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt