Innovativ. Immer die besten Lösungen für unsere Kunden.

Inovative.

Gjithmonë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.


Dyer rrëshqitese 85 mm

Modular në një dimension të ri

 

Sistemi modular ofron një risi në këtë segment. Prej nje sistemi munden tre produkte, sa i perkete izolimittermik, te prodhohen. Per cillendo produkt ju te vendosni , ajo gjithnje pershtatet nga dukja me sistemet te tjera te aluplastit, per nje pamje te mrekullueshme ne vendbanimin e tuaj.


aluplast Hebeschiebetür 85mm

Kombinimi elegante e brendshme dhe të jashtme

Lereni diellin në shtëpinë tuaj ! Dhomat dritë - përmbytur dhe pamje të bukur të natyrës, mundet vetem sistemi i ri i deres reshitese 85 mm, me nje hapje te madhe. Ajo eshte spezial per pasazhe te tarracave, balkone dhe kopdhte. Edhe me nje madhesi prej 6,50 m x 2,80 m ajo mundeson nje hapje dhe mbyllje shume te lehte pa perdorur nje fuqi trupore. Gjithashtu ka edhe nje perparesi qe ajo ka nje funksion qe nuk perdore hapesire: Krahu hapet paralel me xhamin, keshtu qe nuk merre vend nga hapsira e juaj. Rezulati: Nje konzept i mrekullueshem per nje cilesi te larte te jeteses.

Fale nje izolimi ideal redukton kostot për ngrohje

85mm HST është në dispozicion në tri versione të ndryshme: Nga versionit themelor që i plotëson të gjitha kërkesat per kursim te energjisë, versioni standard me nje termoizolim shtese deri në versionin premium me vlera të shkëlqyera termoizoluese për standardin e shtëpise tuaj.

Pamje e perkryer

Zgjidhni nga ngjyrat dhe te dekore te shumta, një dizajn qe përputhen në shtëpinë tuaj dhe krijojeni keshtu nje vendbanim qe ju mund te ndjeheni rehat.

Shquarsi teknike

Vlerat e testuara kunder motit, sigurise kunde rvjedhjeve dhe nje mbrojtje te zhurmes  edhe ne nje ndertim maksimal - i veqant ne fushen e dyerve reshqitese!


Hebeschiebetür 85mmzoom
Hebeschiebetür 85mm
Zargenarmierungzoom
Zargenarmierung
 

Perfitimet / Detajet Teknike

  • Izolim i permiresuar
  • Uf deri në 1.1 W / m² K  e mundur
  • IFT e mundshme
  • I perkryer per nje trashesi te xhamit dhe mbushjes deri ne 51 mm
  • Optimale per nje xham te trefisht
  • Schwelle und Führungsschiene abhängig von dem Modul in Aluminium oder GFK-Ausführung
  • Dihtingu (gominat) e mbrendshme e rrit sigurin e prozesit dhe kualitetit te deres
  • Pak komponentë për një prodhim fleksibil dhe të shpejtë
  • erleichterte Anbringung der aluskin® Aluminium-Vorsatzschalen
  • Në dispozicion në hsume ngjyra


 

Fjalor teknik

Kushtet teknike lehtë dhe zbatuesit .

Dizajn ngjyra

Farben

Gjej më shumë rreth mundësive të shumta me decors dhe veshja alumini

aluplast weltweit

aluplast weltweit
 

Kontakt

aluplast GmbH 

Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt

 
 
 

Quick Links

Schnellzugriff auf die wichtigsten Informationen

Technisches Glossar

Farb-Gestaltung

Innovationen

aluplast weltweit

 
aluplast weltweit

Kontakt

aluplast GmbH
Auf der Breit 2
D-76227 Karlsruhe
Tel. +49 721 47171-0
Fax +49 721 47171-999
nfdlplstnt